Ganhe 10% de desconto ao comprar cinco ou mais aulas.
Expira em: 01:06:10:21 (Cupons restantes: 33)
Profile Picture

Enric Fern√°ndez

security_checkedFlag
map_pinEspanha
‚ÄĘ
6:49 PM (GMT+01:00)
class
Catal√£o
user_group_man_woman
0
time
0
class
Catal√£o
user_group_man_woman
0
time
0

Fala

Catal√£o
Nativo
,
Espanhol
Nativo
,
Inglês
B2

Sobre mim

Hola, futur alumne!

ūüďĆ Em dic Enric i soc de Barcelona, Catalunya, que pertany a l'estat espanyol. Aqu√≠, les persones parlem dues lleng√ľes des que naixem: el catal√† i l'espanyol. Jo soc professor de les dues. No s√© si ho saps, per√≤ quan aprenguis catal√† podr√†s parlar la llengua no nom√©s a Catalunya, sin√≥ tamb√© al Pa√≠s Valenci√†, a les Illes Balears, a la Catalunya Nord (sud de Fran√ßa), a la franja de Ponent (Arag√≥), a Andorra (on √©s l'idioma oficial) i fins i tot a l'Alguer, una ciutat de l'illa de Sardenya!

ūüŹÜūüŹÜūüŹÜūüŹÜūüŹÜūüŹÜūüŹÜūüŹÜūüŹÜūüŹÜ

ūüďĆ Jo em vaig formar com a periodista i ge√≤graf a la universitat. Com a periodista, vaig treballar en diversos mitjans de comunicaci√≥ i tamb√© vaig fer de community manager. M'encanta la comunicaci√≥ i m'apassiona parlar amb les persones. Amb tot, no va ser fins uns anys despr√©s que vaig aprofundir en la meva principal vocaci√≥: explicar coses (transmetre coneixement) i viatjar per interactuar amb persones d'altres cultures i pa√Įsos.

ūüŹÜūüŹÜūüŹÜūüŹÜūüŹÜūüŹÜūüŹÜūüŹÜūüŹÜūüŹÜ

ūüďĆ He tingut la sort que aquestes dues passions, explicar i con√®ixer gent de tot arreu, les he pogut reunir en una sola professi√≥: ensenyar idiomes. Per aix√≤, despr√©s del periodisme em vaig formar com a professor de catal√† (certificat de nivell superior de catal√† concedit pel departament de pol√≠tica ling√ľ√≠stica de la Generalitat de Catalunya) i com a profesor d'idiomes a l'escola International House de Barcelona.

ūüŹÜūüŹÜūüŹÜūüŹÜūüŹÜūüŹÜūüŹÜūüŹÜūüŹÜūüŹÜ

ūüďĆ Des de llavors, he impartit classes a tot tipus de persones, d'edats i nivells diferents: classes grupals amb 25 adolescents nadius; individuals a importants empresaris de negocis; sessions grupals a empreses de diversos sectors, classes a grups de persones migrants amb risc d'exclusi√≥ social i classes en acad√®mies amb gent de diversa proced√®ncia i edats molt diferents. En tots els casos, les classes que he fet, via online o presencial, han estat des del nivell m√©s b√†sic (A1) fins al nivell m√©s avan√ßat (C2).

ūüŹÜūüŹÜūüŹÜūüŹÜūüŹÜūüŹÜūüŹÜūüŹÜūüŹÜūüŹÜ

ūüďĆ A partir de tota aquesta experi√®ncia, et dir√© quina √©s, segons la meva opini√≥, la clau de l'√®xit: aclarir i concretar els teus objectius per tal que els puguem assolir. Per aquesta ra√≥, en les meves classes t'ajudar√© a:

ūüéĮ Aclarir i concretar els teus objectius.

ūüéĮ Aconseguir prou confian√ßa per parlar catal√† de manera flu√Įda i de qualsevol tema.

ūüéĮ Entendre la fon√®tica catalana i aix√≠ millorar la teva pronunciaci√≥.

ūüéĮ Ampliar el teu vocabulari per poder-te expressar amb propietat.

ūüéĮ Detectar els possibles errors que comets per tal de corregir-los a trav√©s d'exercicis.

ūüéĮ Proporcionar-te les eines b√†siques per ser capa√ß d'entendre, analitzar i escriure qualsevol tipus de text en funci√≥ del teu nivell (des de correus electr√≤nics fins a textos complexos per fer presentacions en empreses).

ūüéĮ Tenir la capacitat de cop√ßar una conversa de qualsevol tipus: de negocis, entre ve√Įns, per anar a comprar, per anar a un pub o a un restaurant, etc.

ūüéĮ Comprendre, a trav√©s de la llengua, la cultura catalana.

ūüéĮ Recorda que sempre tindrem en compte les teves necessitats i objectius reals!

ūüďĖūüďĖūüďĖūüďĖūüďĖūüďĖūüďĖūüďĖūüďĖūüďĖ

Com ho farem?

ūüďĆ Recorda que l'objectiu √©s que aprenguis i al mateix temps et diverteixis. √Čs per aquest motiu que tindrem en compte el que m√©s t'agrada. En qualsevol cas jo et proporcionar√© material espec√≠fic sobre la q√ľesti√≥ que estudiem.

Dependrà del teu nivell de català:

ūüöĶ Si √©s b√†sic o elemental, anirem a poc a poc per consolidar els coneixements necessaris.

Seguirem un guió clar per facilitar el teu aprenentatge a través de manuals i materials de referència

ūüöī Si √©s intermedi o avan√ßat, ens centrarem en l'expressi√≥ oral per tal de perfeccionar els teus coneixements i millorar la teva confian√ßa i fluidesa.

En aquest cas, a classe no caldrà que prenguis nota ja que posteriormen t'enviaré un document amb errors i correccions, vocabulari i notes per millorar la pronunciació en funció del que hem fet a classe. Així et podrás dedicar totalment a parlar!

ūüďĆ Si t'has de presentar a un examen, estudiarem en profunditat el temari i farem tots els exemples possibles perqu√® facis l'examen totalment preparat i amb la m√†xima confian√ßa. (Si no, tamb√© tens la possibilit<t de fer ex√†mens per evaluar la teva progressi√≥).

T'hi espero amb moltes ganes de coneixe't. Segur que junts ho aconseguirem. Fins aviat! ūüôĆ

Aulas particulares

60 minutos

Estatísticas do professor

watchMuito r√°pido
timetable6 meses atr√°s
place_marker100.00%
class0
class_blackboard0.0 aulas em média
filled_starNovo

Programação

Currículo

schoolEducação

2003 - 2005
Títol universitari en Periodisme
Universitat Pompeu Fabra - Barcelona, Spain

briefcaseExperiência profissional

2019 - 2019
Professor de català i espanyol
BCN Languages School - Barcelona, Spain

diploma_2Certifica√ß√Ķes

2018 - 2018
Formación de profesores de idiomas, metodología y observación de clases
International House Barcelona - Barcelona, Spain
Curso de formación de profesores de idiomas
2014 - 2014
Certificat de nivell superior de català (C2)
Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya - Barcelona, Spain

Aulas particulares

60 minutos